Disappearing post

Discussion in 'New XENFORO Board :: Instructions' started by rcm273, Aug 16, 2015.

  1. rcm273

    rcm273 Ol'Timer

    1. Wrote a new thread with pics hosted to imgur, pressed submit, it dissapeared.

    2. Created a post 'test' with body 'test' - pressed submit - fine.

    3. Amended the post to title of my original post and pressed submit, all OK. The post is appearing on the main 'southern ...' forum page.

    4. Pasted in the main body text, pressed submit. The whole post vanishes from the face of the earth.

    any clues ?
  2. Loading...

  3. brian_bkk

    brian_bkk Ol'Timer

    It should be there now.. Need to check with the Admin.

    Looks like after submitting the post is set to pending..

    You had 4 attempts at it :)

    I have fixed up one.. Let us know if that is OK..

    Sure Admin will clarify what happened soon.

  4. rcm273

    rcm273 Ol'Timer

    LOL - Yes I did .. Lucky i just copied and pasted into word.
  5. rcm273

    rcm273 Ol'Timer

    awww .. I made some edits and the post vanished again.
  6. David Unkovich

    David Unkovich Active Member

    To be honest we are not sure why this is happening .

    Once your  first post is approved you should be ok after that, but I note the same things was happening with Jurgen's post the other day & we had to keep re-approving the post.
  7. David Unkovich

    David Unkovich Active Member

    This is supposed to be what is happening
    Obviously there are still some hiccups. We are checking why.
  8. Javawa

    Javawa Guest

    Would it not be easier, when a post needs moderation, that a message would be displayed that the OP would see a message that his/her post needs to be approved by the moderator instead of seeing the post disappear in thin air without any warning
  9. rcm273

    rcm273 Ol'Timer

    My post still hasn't appeared after editing ..
  10. DavidFL

    DavidFL Administrator Staff Member

    [quote quote=257321]My post still hasn’t appeared after editing .. [/quote]

    Fixed your post (I think) & changed your forum status to participant.

    Hopefully you are ok now.

Share This Page