Image links lost from my posts

Discussion in 'XENFORO Forums Guide' started by Conemeister, Aug 26, 2015.

  1. Can you guys explain why my reports have lost there image links....possibly since the re-design of web pages. Would like to relink them if I can. Stories take a while to write, seems a shame that no pix there to inspire the tale
    Cheers Admin
     
  2. <p><p><p>I had a quick look but to me it looks like that during the conversion process to the new format, the image links have been garbled as all the pictures are still in your Photobucket albums.</p><p>I did check a few pictures and for instance for the pictures which do not show, the links were garbled and had varying things inserted in the original link.</p><p>For instance,   %E2%80%9D%20alt=%E2%80%9D%E2%80%9D%20/%3E0  was inserted to the original link for the picture of a wat in Chiangrai</p><p>[​IMG]</p><p>So I guess someone will have to go through all your posts to repair all the links to your pictures in Photobucket</p><p> </p></p></p>
     
  3. <p>thanks guys, so some corrupted coding....will be interesting to try and re-link the right images.<br />cheers</p>
     
  4. <p>i see that if I right click the image well for get image info it then takes me to photobucket and that relative image, so what is the trick to making the re-link display the image in the story....indeed a tricky one. Hope you can get some answers David</p><p>cheers</p>
     
  5. Hi David, thanks for fixing the links....I see that Southern Highlands to Coast has the same issue. Appreciate your help.

    Cheers
     
  6.  
  7. I believe the guys are onto it. But it takes time each one has to be edited.
     
  8. Thx David and the team. The pages are back up with images.
    Cheers mate, looking forward to my next post. Planned trip with five riders from CM on an eastern loop of 14 days and 2500 kms, Just have to get road conditions from Nan to Chiang Khan. And thanks to GTRider I'll get the best info.
    Ride Safe

    [​IMG]
     

Share This Page