could anyone open or read my previous post?

Discussion in 'Touring Northern Thailand - Trip Reports Forum' started by saxonator, Aug 30, 2009.

  1. saxonator

    saxonator Ol'Timer

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Messages:
    344
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +21 / 0 / -0
    The last time I posted, I was able to get back to my post at all. It seems to be blocked, is it just me or anybody else. I don't understand that.
     
  2. Marco

    Marco Ol'Timer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    1,689
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Sax

    You mean that post with 20K readers already?

    i still can open and read it, but as again cant see pictures, but that again something to do with our satelite connection.
     
  3. saxonator

    saxonator Ol'Timer

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Messages:
    344
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +21 / 0 / -0
    Thanks for your replies, it also tells me something like 19000 views, which is just impossible, very strange, but I still cant open it.
     
  4. Marco

    Marco Ol'Timer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    1,689
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Sax

    Did you copy & Paste your HEADLINES from word document??

    as if you recall i have same problem on my one report and i did copy&paste and it just acted like yours now.

    If you have OPERA browser then you can look at it,,J.Gooding told me that and i tryed and it worked
     
  5. saxonator

    saxonator Ol'Timer

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Messages:
    344
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +21 / 0 / -0
    Marco, thanks man, I allways copy and paste everything from words and never had a problem before. I will try to open it with opera.
     
  6. saxonator

    saxonator Ol'Timer

    Joined:
    Jun 1, 2003
    Messages:
    344
    Likes Received:
    21
    Trophy Points:
    18
    Ratings:
    +21 / 0 / -0
    Seems like I have solved the problem. I installed Opera Web browser, went to my post, it opened up, edited it and now everything works fine. Still very strange
     
  7. Marco

    Marco Ol'Timer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    1,689
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Gender:
    Male
    Ratings:
    +5 / 0 / -0
    Sax

    DavidF Told me that, it might be that copy&paste what makes the problem BUT in the TOPIC only i have found out, anything else one can copy&paste but NOT the topic...Funny thing.. :x
     

Share This Page