Why Isn't My Piston Moving?

Discussion in 'XENFORO Forums Guide' started by DaRider, Feb 26, 2017.

  1. Hello all,

    Just a little quirk I've come across in regard to adding an avatar to your profile on the board.
    I added a (animated) .gif as avatar, but when posting on the board the .gif doesn't move. While going trough the process of adding a custom avatar in preferences (uploading and so on..) it thumps along just fine.

    Am I doing something wrong here, or does the board just handle animated .gif's as static ones? And if so, is there any way to work around this?

    All replies welcome!

    Regards,
    DaRider
     
  2. The tech guy is checking.
    We will let you know.'
     
  3. By default, Zenforo does not support animated GIFs in user panels on posts.
    - they do work on member profiles.

    If you click on your profile you will see the animated gif works.
    We would have to install additional software just for you to have an animated gif in your posts. It would not seem worth it to be honest.
     
  4. No worries, I was mainly looking for the reason it didn't work. Thanks for checking.

    /
     
    • Like Like x 1
  5. Strange that it doesnt work. Sorry.

    Cheers
     
  6. It's funny. I saw the subject line and thought, "Just add a drop of oil to the bore."
    Back in the Old Days... :)
     
  7. What you are missing is Imagick a extension for PHP.

    Also useful for other tasks like resizing images in the Galerie.
     

Share This Page